Skip to main content
  • dakterras penthouse

Tuinaanleg

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen in de omgeving van Den Haag? We leggen tuinen aan in de stijl van Leon de Winter hoveniers; strakke afwerking en lijnenspel met een creatieve twist.

Alle bestratings- en bouwmaterialen die we bij de aanleg van jouw tuinaanleg gebruiken zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest door Leon de Winter Hoveniers. Van tuintegels tot en met de te gebruiken schroeven voor schuttingen, alle materialen zijn optimaal geschikt voor hun functie in jouw tuin. We streven daarbij altijd naar esthetische perfectie in combinatie met top kwaliteit.

Ook de vaste planten, heesters en bomen die worden toegepast in de tuinontwerpen, worden bij de aanleg zorgvuldig uitgekozen door onze vakbekwame hoveniers. En met de grootst mogelijke zorg geplant.

Tijdens de aanleg houden wij uiteraard rekening met de omstandigheden. Denk aan de bereikbaarheid van de woning gedurende de werkzaamheden, het snel afvoeren van restmaterialen, het iedere dag schoon achterlaten van de werkplek en het tot een minimum beperken van (geluid)overlast.

In ons portfolio zie je verschillende voorbeelden van tuinen die wij al hebben aangelegd. De aanleg van jouw tuin is bij ons in professionele handen. Maak nu een afspraak en ontvang een tuinontwerp met een vrijblijvende offerte voor realisatie.