Skip to main content

Tuinontwerp

Om een mooie tuin te realiseren, is het belangrijk om te beginnen bij de basis, het tuinontwerp. Als wij een tuin ontwerpen, verplaatsen we ons goed in de tuineigenaar. Ieder mens is verschillend en heeft zijn eigen wensen. Dit betekent dat wij eerst op zoek gaan naar jouw tuingevoel. Wij vinden het belangrijk dat je nauw betrokken bent bij het tuinontwerp.

Een tuin vormt niet alleen een mooi plaatje. Het is ook dé plek om te ontspannen, te zonnen, een plaats waar kinderen kunnen spelen, waar je geniet van een barbecue met vrienden en familie. In een tuin wordt geleefd. En op welke manier dat is, is voor iedereen persoonlijk.

We komen graag bij je langs om te horen wat jouw wensen zijn en te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw tuin. Aan de hand van je wensen wordt een tuinontwerp en een offerte voor de realisatie gemaakt. Op maat, passend bij je budget. Al onze tuinen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van eigenzinnigheid, leefbaarheid, en functionaliteit. Maak nu hier een afspraak voor een adviesgesprek.