Skip to main content

Tuinontwerp

Tuinontwerp; het fundament van elke prachtige tuin

Wij hechten veel waarde aan de essentie van elke tuin: het tuinontwerp. In een goed doordacht tuinontwerp komen alle elementen samen en vormen ze een harmonieus geheel. We stemmen het ontwerp af op de architectuur van je huis, maar bovenal op jou en jouw tuinwensen. Jouw nieuwe tuin wordt de plek waar prachtige herinneringen ontstaan, waar je gezellig samen barbecuet, waar kinderen kunnen spelen, en waar je kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Onze visie is dat een tuin zoveel meer is dan slechts een combinatie van stenen en planten. Het is als een extra stukje thuis dat je elke dag en elk seizoen dat heerlijke vakantiegevoel geeft.

Jouw Tuin, Jouw Stijl, Jouw Verhaal

Een persoonlijk tuinontwerp kan echt aan al je wensen voldoen, of je nu droomt van een fijne tuinkamer, een speelplek voor de kids, een hoekje voor aromatische kruiden waar je culinaire experimenten kunt uitproberen, of zelfs de nieuwste snufjes zoals slimme irrigatiesystemen en tuinverlichting. Het is gewoonweg essentieel om een mooie mix te creƫren die perfect past bij jouw eigen unieke stijl en behoeften, waardoor je niet alleen een prachtige tuin hebt, maar ook een plek die echt past bij jouw levensstijl.

2D of 3D?

We gaan naar de tekentafel met jouw wensen en onze creativiteit en ervaring. We maken handgetekende 2d- ontwerpen, maar 3d-ontwerpen kunnen we ook realiseren. We hebben daarvoor een samenwerking met een top tuinarchitectenbureau. Het beste van 2 werelden komt zo samen; ons vakmanschap gegoten in toonaangevend design. Het resultaat? Een tuin die niet alleen aan, maar ruimschoots over je verwachtingen heenstapt. Get ready voor een buitenruimte die gewoon helemaal klopt!