Skip to main content

Over ons

Leon de Winter Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat in 2006 is opgericht door Leon en Amanda de Winter. Leon wist van jongs af aan al dat hij later hovenier wilde worden. Hij heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het hoveniersvak. Amanda’s droom was een eigen bedrijf.  Er is een duidelijke taakverdeling. Leon oefent het vak uit wat hij het liefste doet en kan zich daar volledig op richten. Amanda regelt alle financiële- en marketingzaken achter de schermen.

In onze relatie met een opdrachtgever vinden wij persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk. Daarbij kan je vertrouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring. We gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en verliezen daarbij geen enkel detail uit het oog.

Bij iedere tuin die door ons wordt aangelegd, is Leon zelf altijd nauw betrokken. Zo waarborgen we de kwaliteit van iedere opgeleverde tuin. We werken alleen met representatieve, vakbekwame mensen met liefde voor het vak en een klantvriendelijke instelling.

Vanaf de eerste kennismaking tot na de oplevering van jouw tuin willen we dat je een fijn gevoel hebt over de samenwerking die we aangaan. Met veel van ons klanten hebben we een jarenlange relatie, zij zijn al klant sinds de oprichting van ons bedrijf meer dan tien jaar geleden. We merken nu dat als bestaande klanten verhuizen ze ons weer vragen om hun nieuwe tuin aan te leggen. Heel leuk zo'n tweede ronde tuinaanleg!

Wil je weten hoe anderen over ons denken? Schroom dan niet ons te Googlen. Wij vertrouwen erop dat je zult teruglezen wat wij je zojuist verteld hebben. Op onze Facebookpagina kan je onze recente activiteiten zien en ook daar zijn recensies te lezen.

Laat het ontwerpen en realiseren van je nieuwe tuin met een gerust hart aan ons over. Wij ontzorgen je graag!

Wat onze klanten vertellen

Peter van den Berg

Leon zijn ideeën met onze wensen en plannen pakten heel goed uit. Leon denkt mee , is zeer betrouwbaar en stopt er veel energie in om het helemaal mooi te maken. Een aanrader.

 *****

Suzanne van der Vet

Wij hebben de samenwerking met Leon als zeer prettig ervaren. Leon is betrouwbaar, een harde werker, werkt zeer precies en netjes, komt zijn afspraken na, heeft oog voor detail en denkt mee met de klant. Als u een vakman zoekt, dan bent u bij Leon de Winter aan het goede adres!

*****

Anne-Lotte Masson

Leon heeft bij ons een prachtige tuin aangelegd. Dacht goed mee, stelde een heldere offerte op. In de uitvoering ook heel netjes gewerkt, steeds fijn overleg en na oplevering een zeer nette factuur.

*****

Kirsten de Vries

Leon en zijn team hebben onze stadstuin tot leven gebracht. Met oog voor detail, kwaliteit en vakmanschap. Dankzij goede adviezen en in goed overleg hebben we onze droomtuin kunnen ontwerpen en is deze tot in het kleinste detail gerealiseerd. Ik kan Leon de Winter hoveniers van harte aanbevelen als u alles uit uw tuin wilt halen.

*****